Anunturi

Amanare dezbatere publica PUG

Avand in vedere discutiile purtate in cadrul unei intalniri de lucru ce a avut loc in data de 10.01.2023, la care am participat impreuna cu domnul Irinel Ionel Scriosteanu – Secretar de Stat al Ministerului Transporturilor si cu domnul Daniel Baluta – Primar al Sectorului 4, cu privire la proiectul de dezvoltare si extindere a traseului de metrou – Magistrala M2 Pipera-Berceni, pentru a integra acest important obiectiv de investitii in Planul Urbanistic General al comunei Berceni, va aducem la cunostiinta faptul ca sedinta de dezbatere publica a PUG-ului Berceni, programata a avea loc in data de 12.01.2023, ora 15.00 la sediul Agentiei pentru Protectia Mediului Ilfov, se amana pentru o data ulterioara ce va fi comunicata in curand.

Anunt dezbatere publica PUG

PRIMĂRIA COMUNEI BERCENI, JUDEȚUL ILFOV, având sediul în Bulevardul 1 Mai, nr. 233, comuna Berceni, județul Ilfov, titular al planului/programului „Plan Urbanistic General” al comunei Berceni anunţă publicul interesat asupra organizării dezbaterii publice pentru proiectul de plan/program propus, inclusiv a raportului de mediu.

Dezbaterea publică va avea loc la sediul Agenției pentru Protecția Mediului Ilfov din Aleea Lacul Morii, nr.1, Sector 6, București, la data de 12.01.2023, la ora 15:00.

Amanare dezbatere publica PUG

Avand in vedere calendarul incarcat si faptul ca se apropie sarbatorile de iarna, sedinta din data de 20.12.2022 s-a amanat pentru data de 12.01.2023.

Anunt dezbatere publica PUG

PRIMĂRIA COMUNEI BERCENI, JUDEȚUL ILFOV, având sediul în Bulevardul 1 Mai, nr. 233, comuna Berceni, județul Ilfov, titular al planului/programului „Plan Urbanistic General” al comunei Berceni anunţă publicul interesat asupra organizării dezbaterii publice pentru proiectul de plan/program propus, inclusiv a raportului de mediu.

Dezbaterea publică va avea loc în incinta Școlii nr. 2 din Bulevardul 1 Mai, nr. 161, Comuna Berceni, Județul Ilfov la data de 20.12.2022, la ora 16.00.

Skip to content